Himma

Tack och hej då!

Har ni krattat ihop löven och lagt dem över perennerna? Städat bland verktygen, tömt vattentunnan och grävt upp dahliorna? Det har inte jag. Ett ryggskott dök upp häromveckan när jag grävde ner tulpanlökar och det blev totalförbud att jobba i trädgården.
Vad gör man då, Jo har en snäll sambo och tränar på att acceptera att vissa saker inte blir gjorda. Det är ju inte hela världen att inte allt blir gjort som jag tänkt. Trädgårdens djur lär tacka mig för att jag inte städat kring komposten, inte minst sniglarna…
Jag har också haft lite annat att fundera över och faktum är att detta är mitt sista blogginlägg. På måndag styr jag bilen mot Klågerup och börjar ett nytt arbetsliv som redaktör för branschtidningarna Viola och tidskriften Landskap. Så nu får jag jobba med trädgård hela dagarna, istället för bara då och då.
Men jag har ändå fått skriva om både grönsaker, tulpaner, frukt, perenner, träd, vindruvor, trädgårdsmässor och mycket annat. Sedan starten 2008 har det blivit 100-tals inlägg, vissa veckor ett par stycken, andra bara ett eller två. Ibland har det tagit tid att hitta ämnen att skriva om, ibland har de bara ramlat över mig.
En del inlägg har fått kommentarer och det är jag tacksam för. Men den mesta kontakten har jag haft via mejl eller telefon. Tack alla ni som uppmuntrat mig, ställt frågor och kommit med tips.
Gå till toppen