Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Dödsfall: Stefan Paulsson

Stefan Paulsson, företagsledare, Båstad, har efter en tids sjukdom avlidit i en ålder av 40 år.

Han växte upp på Ängsgården i Båstad. Efter nioårig grundskola började Stefan Paulsson arbeta vid Lindvallens skidanläggning i Sälen, som några år tidigare köpts av Peab, företaget som 1959 startades av fadern Mats och dennes bror Erik.

Annons:

Genom åren har Stefan Paulsson varit engagerad och i ledningen för många företag. Sedan 2007 var han ledamot i Peabs styrelse liksom brodern Fredrik samt kusinerna Svante och Sara, barn till Erik Paulsson. Planeringen för ett generationsskifte i företaget hade inletts.

Bland övriga uppdrag kan nämnas att Stefan Paulsson var styrelseledamot i turistbolaget Ski Star, fastighetsbolaget Brinova, finansbolaget Bjäreinvest, Kranpunkten i Båstad samt Gullbergs Kontorscenter.

På fritiden prioriterades familjeliv och naturupplevelser men det blev också tid till en och annan golfrunda och seglingstur.

Hans närmaste är makan Anita samt döttrarna Maja och Saga.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post