Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Födelsedagar

Födelsedagar

70 år fyller 30 april Maria Rigsten, Helsingborg.

Hon är pensionär och intresserad av handarbete, korsord, bilbingo, bilkörning och att fika med kompisar i city med mera. Maria Rigsten är född i Lissabon, Portugal och har bott i Sverige i 54 år. Hon har sex barn och dessutom barnbarn och barnbarnsbarn. Hon har jobbat i fabrik, på dagis, fritidshem och med äldre.

Annons:

40 år fyller 30 april Daniel Lindebladh, Helsingborg.

Han är utbildad plåtslagare och svetsare. Daniel älskar att fiska, meka med bilen och umgås med vännerna.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Familj
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post