Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Ny lokal tv-kanal

Ängelholm och Bjärehalvön har fått en ny tv-kanal. Det handlar om TVlokal som startade sändningarna den 1 juli i år. Kanalen provsänder just nu och utbudet består av bland annat nöje, utflyktsmål och program som visar vad som händer i kommunerna. Dels finns man i det lokala kabel-tv nätet och det kommer även att bli webb-sändningar. Totalt räknar Viktor Dunér, som är en av de som står bakom kanalen, att man lågt räknat kan nå 25 000 tittare.

— Vi testar det över sommaren för att se hur vi kan gå vidare i höst, säger Viktor Dunér.

Annons:

TVlokal samarbetar med produktionsbolaget Zvision som bland annat sänt lokal-tv i Halmstad under flera år. Kanalens programledare och reportrar kommer att vara Sabina Söderberg och Canita Dagård. Samarbete kommer dessutom att ske med Radio Båstad som ska sända ett program som går under namnet "Panelen" där lokala profiler får tycka till om aktuella händelser. Kanalen är reklamfinansierad.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Ängelholm
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post