Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Bland isbjörnar på Svalbard

För två vintrar sedan bodde tv-filmaren Bo Kristiansson och fotografen Erik Malm på norra Svalbard, där de fick stifta bekantskap med både isbjörnar och polarrävar. Resultatet blev filmen "Smälter Arktis?", som visas i Stadsbibliotekets hörsal den 4 oktober klockan 19.

Filmen handlar om isbjörnarnas problem med de smältande isarna, och i samband med filmen diskuteras också valars, valrossars och fjällrävars situation i det smältande Arktis.

Annons:

Entréavgiften är 40 kronor och det hela är ett arrangemang an Naturskyddsföreningen och Studiefrämjandet med stöd av WWF.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Ängelholm
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post