Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Socialförvaltningen missade ny lag

Socialförvaltningen läste i en 29 år för gammal lag när den fattade beslut. Sedan hänvisade man överklaganden till fel domstol.

Justitieombudsmannen kritiserar Ängelholms kommuns socialförvaltning för bristfällig utformning av beslut. När en person ville få ut allmänna handlingar fattade kommunens anställda beslut baserade på en förlegad lag från - och hänvisade överklagan till fel domstol.

Annons:

Socialchefen Sergio Garay har svarat Justitieombudsmannen med att en översyn av beslut ska göras.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Ängelholm
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post