Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Mingelbilder från galafesten i Ladan

Båstad
Toppdelad
I går var det stor tennisgalafest i Ladan utanför Båstad. Närmare tusen personer festade och drack när det bjöds på en trerättersmeny.
Suzanne Allbäck, Jonas Björkman, Petra...
Båstad kommuns starka kvinnor, Ina...
Victoria Nilsson.
Peter Eriksson och Christian Dybeck...
Jill Johnson.
Jill Johnson.
En nöjd Erik Paulsson.
Bengt och Margot Hylén.
Lars och Margaretha Björkman, Jonas...
Lasse Kronér.
Fullsatt.
Erik Paulsson.
La Bamba med Christian Dybeck.
Victoria Nilsson uppträdde.

Som förrätt serverades confiterad forell, citronmajonnäs, sallad på gurka, tomater och vårlök samt gravad citron. Till detta drack man Carlsberg Lite och Karlssons Vodka. Som huvudrätt åt man kycklingballotine med ankconfit, potatisterrin, tryffelsky och marinerade bjäregrönsaker.

Som dryck till denna rätt kunde man välja på antingen Terrazas de los Andes Malbec eller Chardonnay. Som avslutning fick gästerna glass från Sia med färska bär, kaffe och cognac. Bandet Good News höll trycket upp tillsammans med Lasse Kronér, Peter Eriksson, Christian Dybeck, Victoria Nilsson och Jill Johnson.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Båstad
Relaterat
Vimmel på Pepe's Loft

Vimmel på Pepe's Loft

blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post