Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Veteranbilsträff i Folkets park

Veteranbilsträff i Folkets park
BILD: Sven-Erik Svensson HD/NST

På torsdag den 12 juli blir det säsongens tredje veteranbilsträff i Folkets park i Billesholm. Med start klockan 17 bjuds hundratals bilar och motorcyklar, servering och 50- och 60-talsmusik från scenen.

– På träffen i juni var det helt fullt med bilar och besökare. Det är troligen det mest besökta evenemanget som ordnas i parken under året, säger Eddy Nilsson som ordnar träffarna tillsammans med sin son och några vänner.

Annons:

– Jag annonserar i motortidningar så att det blir nya veteranbilar till varje träff. Vi släpper också in lite nyare sportbilar. Men alla kommer inte för bilarna. En del passar bara på att komma hit för att umgås, säger Eddy Nilsson.

Säsongens återstående träffar hålls den 9 augusti och den 13 september.

– Dessutom ordnar vi ett rally lördagen den 4 augusti. Start och målgång är i parken, säger Eddy Nilsson.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Bjuv
  • Truls Nilsson
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post