Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Två anhållna för våldtäktsförsök på Tempel

HELSINGBORG
Toppdelad

Två män, 18 respektive 21 år gamla, greps natten till fredagen av polisen som misstänkta för att ha försökt våldta två unga kvinnor på en toalett på nattklubben Tempel.

Av den knapphändiga polisanmälan framgår att övergreppen ska ha sett runt 02.30-tiden på en av nattklubbens toaletter. De två männen misstänks ha försökt tvinga till sig samlag med kvinnorna, som båda är 18 år gamla. Männen, båda hemmahörande i Hässleholm, kunde gripas av ordningsvakter innan de hann lämna nattklubben.

Männen var på fredagen anhållna och förhördes av polisen.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Helsingborg
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post