Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Om...

Man får vara rädd om det lilla huvud man har. Om man nu kan kalla storlek 59/60 litet... Hur som helst så ger jag blanka den i estetiken och har (nästan) alltid hjälm när jag trampar fram på min allt rostigare cykel. Jag har precis investerat i en av skatemodell eftersom en av döttrarna lagt rabarber på min ljuvt rosa.

Stående vid hjälmhyllan i butiken insåg jag att det verkligen inte är en dyr pryl. För cirka 300 kronor finns det en hel del att välja mellan för den som vill lindra en svidande närkontakt med en trottoarkant eller liknande.

Annons:

Det fick bli en svart denna gång. Den värmer skallen fint men hindrar inte frihetskänslan genom att utestänga fartvinden - ett argument mot hjälmanvändande som jag nyligen hörde nyligen. Icke! Hitta på något bättre, eller knäpp på kasken och testa i alla fall! Nu finns det snart fler cykelbanor i staden, så det är heller ingen ursäkt för att inte välja hojen så ofta det går.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Helsingborg
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post