Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Vårkonsert i Björkakyrkan

Vårkonsert i Björkakyrkan

På söndag den 20 maj klockan 17 blir det vårkonsert i Björkakyrkan på Merkuriusgatan vid Väla.

Under ledning av Carolina och Olof Tholander bjuder Kropps vokalensemble på sånger från musikal- och operarepertoaren. Det blir bland annat musik från musikalerna ”Les Misérables”, ”The Sound of Music” och ”Josef drömtydaren” och mäktiga operakörer som ”Fångarnas kör” och ”Smideskören” av Verdi.

Annons:

Även violinisten Elna Carr medverkar och framför bland annat den kända "Meditation ur Thaïs”.

Mari Papadopoulou leder en andakt och efter konserten serveras kaffe.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Helsingborg
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post