Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Nu startar cykelkollen

Helsingborg
Toppdelad
Några frågor till Elin Andersson, reporter på HD som vill undersöka cykelstaden Helsingborg och därför trampar igång cykelkollen på hd.se.

Vad är cykelkollen för något?

– Det är en enkätundersökning om cykling som vi vill att våra läsare ska delta i. Den innehåller frågor om allt från trafikvett och stölder till punkteringar.

Annons:

Varför sätts undersökningen igång?

– Vi tror att cykling är ett ämne som engagerar många och Helsingborg satsar mycket på att göra stan bättre för cyklister. Vi vill veta vad helsingborgarna själva tycker och få tips om det finns några speciella cykelfrågor som vi borde granska.

Vad kommer enkätsvaren att resultera i?

– När vi fått in tillräckligt med svar kommer vi att kunna utröna vilka frågor som är viktigast. Läsarnas svar kommer sedan ligga till grund för artiklar och inslag som publiceras de närmaste veckorna. Självklart hoppas vi även hitta några oväntade nyheter bland svaren.

Fotnot: I cykelkollen kan du svara helt anonymt, men om du lämnar din e-postadress (frivilligt) så har du chansen att vinna en biobiljett.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Helsingborg
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post