Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Rik Viken-förening söker bidrag

Tekniska förvaltningen i Höganäs kommun sade nej till ett förslag om samarbete för att åter bygga upp betongbryggan vid Vikens havsbad. Då drog Vikens Kultur- och Byaförening i gång projektet som kan kosta den rika föreningen halva kapitalet eller 625000 kronor.

Nu hoppas VKB att en annan kommunal instans ska ställa upp med pengar. I ett brev till kommunalrådet Péter Kovács (m) ansöker föreningen om 150000 kronor som ett bidrag till skyddandet av strandbrinken som också förstärks i byggandet av den nya bryggan.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Höganäs
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post