Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

En värld av toner i Viken

"En värld av toner", melodin ur Sound of Music är titeln på lördagens musikkafé i Vikens kyrkstuga. Klockan 15 börjar det och seniorkören Old Singers står bakom arrangemanget tillsammans med sin ledare Leif Ahlberg. Det blir sånger från olika länder med anknytning till våren, kaffeservering och många tillfällen till allsång.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Höganäs
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post