Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Kvinna biten av hund

En kvinna i 30-årsåldern har polisanmält att hon blev hundbiten i förra veckan.

Händelsen inträffade vid lunchtid den 15 oktober. Kvinnan promenerade då på Övre med sin tvåårige son och sin bebis i barnvagn. En hund sprang då ut från en villaträdgård och kom upp på hennes vänstra sida. Kvinnan blev då rädd att hunden skulle attackera hennes barn och höjde sin vänsterarm.

Annons:

Enligt anmälan bet hunden henne då i armen så att kappan gick sönder. Polisen har också noterat att hon fick ytliga sår samt blåmärke på armen.

Hundägaren är nu misstänkt för brott mot lagen om tillsyn av hund.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Höganäs
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post