Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Tre till sjukhus efter olycka i Klippan

Fyra personbilar är inblandade i en olycka vid Klippans pappersbruk, i korsningen mellan väg 21 och väg 108. Bilarna kolliderade av okänd anledning strax före klockan 15 på lördagseftermiddagen. Väg 21 har varit avstängd i båda riktningarna men vid 15.40 började trafiken släppas på i det ena körfältet. Tre personer har förts till sjukhus med lindriga skador.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Klippan
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post