Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Sparkade och spottade mot polis

En 26-årig kvinna är misstänkt för våldsamt motstånd sedan hon sparkat och spottat mot polisen. Händelsen inträffade vid 02.20 natten mot söndag, sedan kvinnan blivit avvisad från en krog. Då hon inte accepterade ordningsvaktens beslut tillkallades polis och det var då som 26-åringen gjorde sitt bästa för att slippa bli omhändertagen.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Landskrona
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post