Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Dags för sextonde Thulinträffen

LANDSKRONA
Toppdelad

Den har växt sig större och större för varje år och nu är det dags igen. Den 20-21 juli intar veteranfordonen Landskrona och Citadellområdet på det som är historiens sextonde Thulinträff.

Dags för sextonde Thulinträffen
Thulinträffen 2011.BILD: Emil Langvad HD/NST

Årets tema är "Orenoverade originalfordon". Man firar också Alfa Romeo Giulia som fyller 50 år i år.

Men, Thulinträffen är inte bara dånande gamla motorer. På lördagsprogrammet finns bland annat guidade visningar av Citadellträdgårdarna och fängelsehålorna. De minsta besökarna kan provåka brandbilen från Ven. Dessutom bjuds det mopedrally, underhållning med Cabaré Mix och så mot slutet av dagen prisutdelning då en specialinbjuden jury har hunnit fundera ut vem som är den värdigaste veteranvinnaren.

Annons:

På fredagen startar man klockan 18, då alla anmälda fordon samlas på Skeppsbrokajen för att därifrån köra en cruisingrunda i stan, en runda som avslutas på Rådhustorget och Kasernplan.

Lördagen den 21 juli är det klockan 10-17, Citadellområdet, som gäller för alla intresserade.

Entréavgift tas ut. För vuxna kostar det 80 kronor, ungdomar mellan 15 och 18 år går in för 40 kronor. Barn och ungdomar som kommer i vuxet sällskap går in utan kostnad.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Landskrona
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post