Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Hund bet ihjäl katt

En lösspringande hund bet i ihjäl en katt i Skånes Fagerhult. Hunden av rasen amstaff sprang i en trädgård och ska där ha bitit en katt till döds. Under händelsen ska ett vittne som reagerade på det inträffade hotats av hundägaren. Polisanmälan omfattar misstanke om två brott, brist i lagen om tillsyn av hundar och olaga hot.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Örkelljunga
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Fler artiklar från Örkelljunga
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post