Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Danskurs i Folkets Park igen

PERSTORP
Toppdelad
I kväll mellan 17 och 19 startar något som många Perstorpsbor efterlyst. I alla fall om man får tro Catharina Tann, styrelseledamot i Byggnadsföreningen Framtiden (Folkets Park).

— Vi har beslutat oss för att göra ett försök med danskurs i Parken. Det var många år sedan sist och vi har fått frågan från många om det inte kunde vara dags igen. Därför börjar vi nu med en kurs där deltagarna får lära sig de vanligaste danserna som till exempel schottis, vals och foxtrot. Sedan får vi se, är intresset stort kanske det blir en fortsättning med buggkurs också.

En annan anledning till att man tar det här steget, menar Catharina Tann, är att försöka dra mer verksamhet till Parken. Intresset för dans har ju också ökat den senaste tiden, inte minst genom Let's Dance och nu vill Folkets Park i Perstorp försöka rida på den vågen.

Annons:

— Vi har fina lokaler som till stor del står tomma förutom några helger under året då de hyrs ut till fest. Vi kan se att vi kan få igång danskvällar med jämna mellanrum om intresset finns. Men nu tar vi den här kursen först och avslutar troligen med en danskväll så får vi avgöra sedan hur vi går vidare.

Instruktörer på kursen blir Siv Nilsson och Boje Jarl och för musiken står Donald Laitila. Ingen anmälan behövs.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Perstorp
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post