Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Ny terräng-Passat på gång

Ny terräng-Passat på gång
Nya tuffare Passat med tillnamnet Alltrack Foto: VW

Volkswagen gör sin storsäljare Passat lite tuffare ger den namnet Alltrack. Därmed gör man som Volvo gjort tidigare med sin XC 70 och Audi med sin Allroad.

Passat Alltrack visas upp på Tokyo Motorshow nästa vecka och kommer att finnas i den svenska handeln någon gång under våren 2012. Den synliga skillnaden mellan en vanlig Passat och Alltrack är nya stötfångare av SUV-typ, breddade skärmar och trösklar, högre markfrigång samt hasplåtar fram och bak som ska se ut att vara i rostfri plåt...

Annons:

Bortom det omedelbart synliga hittar man fyrhjulsdrift med offroad-läge, DSG-växellåda och en omfattande säkerhetsutrustning. Den kommer att finnas med två motoralternativ, en 211-hästars besninmotor och en diesel på 170 hästar.

Priset är ännu inte fastställt.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Bil & Trafik
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post