Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Krav på alkomätare i Frankrike

Krav på alkomätare i Frankrike
På marknaden finns en mängd olika alkomätare av mycket skiftande kvalitet. FCA 7000 är en lättanvänd promillemätare med samma bränslecellteknologi som svensk polis använder, och som ger en exakt mätning. Rekommenderat pris är 1 295 kronor. Foto: KalaBILD: SINDRE LUNDVOLD SINDRE LUNDOLD
...

Frankrike är på väg att bli ett föregångsland i kampen mot rattfylleriet och från och med den 1 juli blir det krav på att alla bilister som trafikerar franska vägar måste ha med sig en promilletestare i bilen. Och det gäller även utländska semestertrafikanter.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Bil & Trafik
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post