Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Skavlan tillbaka i SVT i höst

Skavlan tillbaka i SVT i höst
Fredrik Skavlan gör det på både norska och svenska. Foto: Dan Hansson/SvD/Scanpix

Fredrik Skavlan är tillbaka i rutan i höst. Med start i september sänder SVT och NRK totalt 24 nya program med den norske programledaren. Programmet kommer att spelas in i både Oslo och Stockholm och sändas under samma kväll i både Norge och Sverige. Fram till jul spelas tolv av avsnitten in i Stockholm och därefter sker inspelningen av resterande avsnitt i Oslo.

– En bra talkshow handlar mest om det är intressanta gäster och historier med. Därför känns det fantastiskt för mig och redaktionen att kunna utvidga våra jaktmarker till två länder, säger Fredrik Skavlan i ett pressmeddelande från SVT.

Annons:

Skavlans program hade premiär i SVT i januari och lockade som flest nästan 1,7 miljoner tittare.

TT Spektra

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post