Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Jo Nesbö gör tv-serie

Jo Nesbö gör tv-serie
BILD: Roald, Berit SCANPIX

Deckarförfattaren Jo Nesbö slår in på en ny bana. Han skriver just nu manus till en tv-serie för NRK med namnet "Okkupert", skriver Norsk Telegrambyrå. Handlingen utspelar sig i framtiden och kretsar kring oljeindustin som tagits över av Ryssland.

Jo Nesbö har fått stora framgångar med sina deckare om Harry Hole. Den fristående boken "Huvudjägarna" om konsttjuven Roger Brown filmatiserades förra året med Aksel Hennie i huvudrollen.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post