Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Dagensskiva.com lägger ner

Musiksajten Dagensskiva.com lägger ner sin verksamhet. Natten till söndagen lade grundaren Patrik Hamberg ut följande meddelande på Twitter: "Efter 13 år och 6348 recensioner stänger vi butiken".

Den första recensionen från Dagensskiva.com såg ljuset den 13 maj 1999. Sista recensionen skrev Hamberg själv och handlar om Beastie Boys-plattan "Paul's boutique" från 1989. Inledningen lyder: "Den har kallats hiphopens 'Sgt. Pepper' och inte helt utan anledning".

Annons:

Hamberg förklarar för Värmlands Folkblad att man försökt förnya sig men att arvet väger tungt och det har varit svårt att bryta ny mark. Men någon form av fortsättning blir det för de inblandade.

— Vi är inte säkra på vad sajten kommer att heta och är ännu ofärdiga i tanken hur den kommer se ut. Men förmodligen blir det längre texter om musik, film och festivaler eftersom många av oss är kulturvetare i grunden, säger Patrik Hamberg till tidningen.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post