Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Madonna gladde inte kritiker

Stockholm
Toppdelad

Det blev allt annat än en bra start för Madonna och hennes världsturné i Tel Aviv i Israel under torsdagskvällen.

Madonna gladde inte kritiker
BILD: Ariel Schalit SCANPIX

Det blev allt annat än en bra start för Madonna och hennes världsturné i Tel Aviv i Israel under torsdagskvällen. I alla fall om man ska tro de svenska kvällstidningarna Expressen och Aftonbladets utsända som gav hennes turnépremiär underkänt.

Aftonbladets Markus Larsson kallar konserten för "salig soppa" och menar att Madonna manglar sönder sitt material. Det är bara i näst sista låten "Like a prayer" som Madonna visar vilken världsartist hon är, anser Larsson.

Annons:

Expressens Anders Nunstedt kallar konserten ett haveri och skriver att Madonna var svårt saknad och i stället ersatt av en stel robot, utan hjärta.

Bättre går Madonna hem hos Göteborgs-Postens Daniel Claeson som kallar föreställningen "en hejdundrande sprakfest". Dock verkar den lite mastig enligt recensenten. Det finns en gräns för "hur mycket man kan ta emot under en tvåtimmarsperiod utan att ögonlocken ska krulla sig och epilepsin komma smygande".

Samtidigt rapporterar G-P att biljetterna till Madonnas konsert på Ullevi i Göteborg den 4 juli är långtifrån slutsålda. För några veckor sedan låg enligt uppgift antalet sålda biljetter på drygt 20 000 till en arena som efter ombyggnaden har en kapacitet på 75 000 personer.

Kristofer Åkesson på konsertarrangören Live Nation dementerar uppgifterna i ett mejl till TT Spektra och säger att "båda siffrorna är väldigt långt ifrån korrekta".

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post