Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

"Dirty dancing"-remake på is

"Dirty dancing"-remake på is
BILD: Anonymous SCANPIX

Filmbolaget Lionsgate verkar ha satt Baby i hörnet. För trots en planerad premiär till den 26 juli 2013 är nu nyversionen av "Dirty dancing" satt på is. Enligt Hollywood reporter handlar uppskjutningen av filmandet på behovet av mer tid för castingen. Regissören Kenny "High school musical" Ortega, som var en av koreograferna för originalfilmen, är tänkt att sitta i regissörsstolen. Huvudrollerna i succéfilmen från 1988 spelades av Patrick Swayze och Jennifer Grey.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post