Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Keri Russel i övernaturlig thriller

Keri Russel i övernaturlig thriller
BILD: DAN STEINBERG SCANPIX

Skådespelerskan Keri Russel är klar för att spela i filmen "Dark skies", en övernaturlig thriller av "Priest"- och "Legion"-regissören Scott Stewart. Filmen handlar enligt Hollywood Reporter om en utomjording som är förklädd till människa, och en pojke som ska bli bortrövad.

Keri Russel slog igenom i sin roll som Felicity i tv-serien med samma namn, och har efter det varit med i bland annat "Mission: Impossible 3" och "Bedtime stories".

Annons:

Inspelningarna av "Dark skies" ska börja senare i sommar.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post