Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Workshop för unga musiker

Nöje
Toppdelad

I nästa vecka arrangerar Hållplats 261 en tvådagars workshop för unga musiker i Landskrona. Gästlärare blir Björn Strid från Soilwork samt Helsingborgsduon Smith & Thell.

Lina Reimers håller i den workshop för...
Victor Thell och Maria Smith från...

Tanken är att unga musiker under två dagar, 25–26 juli, ska få chans att lära sig mer om låtproduktion, promotion, turnéliv, låtskrivande, sångteknik och mycket mer. Och de blir sporrade av musiker som redan skaffat sig mycket erfarenhet. Onsdagen 25 juli är det Mary Jane Smith och Victor Thell från Smith & Thell som håller i utbildningen och torsdag 26 juli är Björn Strid från Soilwork på plats.

– Tanken är att de som är med ska få ta del av hela paketet. Och det blir mycket interaktivitet. Det är inte meningen att deltagarna bara ska sitta och ner och lyssna, säger projektledaren Lina Reimers.

Annons:

Workshopen hålls i Hållplats 261:s lokaler på Idrottsvägen 35 (Alvar Gullstrandgymnasiets gamla entré) i Landskrona. Hållplats 261 är Landskrona stads nystartade verksamhet för unga i åldrarna 16 till 24 år.

– Jag hoppas att vi ska bli 20–25 stycken. Vi har dessutom satt ett lågt pris. Det kostar bara 25 kronor för båda dagarna och då ingår lunch och fika, säger Lina Reimers.

För de som deltar öppnar det sig dessutom en möjlighet att under hösten få arrangera egna spelningar på Hållplats 261.

– Förhoppningsvis ska vi också kunna få till ett bandutbyte med Arena 305 i Malmö, säger Lina Reimers.

Anmälan

Ska vara inne senast fredag 20 juli och görs till lina.reimers@landskrona.se eller på telefon 0418-47 02 50. Öppet för ungdomar mellan 16 och 24 år.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post