Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Guidad stadsrundvandring

Guidad stadsrundvandring
I dag uppmärksammar vi åter den historiska stadsrundvandringen genom centrala Helsingborg i turistbyråns regi. Denna gång vill vi förtydliga att arrangören rekommenderar att man förbokar plats för att garanterat komma med. Biljetter kan köpas online på www.visithelsingborg.com eller på turistbyrån, samt i mån av plats av guiden själv. Stadsrundvandringarna går från Magnus Stenbocksstatyn klockan 15 på måndagar, onsdagar och fredagar till och med den 10 augusti.BILD: Kalle Lind HD FOTO kalle Lind
...

I dag uppmärksammar vi åter den historiska stadsrundvandringen genom centrala Helsingborg i turistbyråns regi. Denna gång vill vi förtydliga att arrangören rekommenderar att man förbokar plats för att garanterat komma med. Biljetter kan köpas online på www.visithelsingborg.com eller på turistbyrån, samt i mån av plats av guiden själv. Stadsrundvandringarna går från Magnus Stenbocksstatyn klockan 15 på måndagar, onsdagar och fredagar till och med den 10 augusti.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post