Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

ASAP Rockys debut dröjer

ASAP Rockys debut dröjer
BILD: ADAM IHSE / SCANPIX SCANPIX

Den unge amerikanske rapparen ASAP Rockys kommande debutalbum är ett av höstens mest emotsedda. Skivan var tänkt att släppas den 11 september, men nu har utgivningsdatumet flyttats fram. I en intervju med radiostationen Wild 94.9 som citeras av Pitchfork berättar ASAP Rocky, vars riktiga namn är Rakim Mayers, att skivan dröjer till den 31 oktober, datum för den amerikanska högtiden Halloween.

ASAP Rocky gjorde en bejublad konsert på årets Way Out West-festival. Hans mixtejp "Live Long ASAP" kom förra året och kastade honom rakt ut i hetluften.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post