Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Wiz Khalifa jobbar med Adele

Wiz Khalifa jobbar med Adele
BILD: John Amis SCANPIX

Wiz Khalifa har sett till att få med lite äkta stjärnglans på sitt kommande album "Blacc Hollywood". Enligt Music-News samarbetar rapparen med storsäljande brittiska popstjärnan Adele på skivan. Han gör även en låt med omtalade Miley Cyrus.

Wiz Khalifa är Sverigeaktuell i höst - den 10 oktober spelar han på Arenan i Stockholm.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post