Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Agnes

Oprövade 17-åriga talanger får ha hur mycket stjärnstatus som helst inom ramen av tv4:s Idol.

När det kommer till skivdebuten brukar gullandet definitivt vara slut och artisten lovligt byte.

För att vara predestinerat till slakt har Agnes första album ovanligt hög och snygg svansföring. Det är poppigt 80-tal parat med modern r&b där Sveriges låtskrivarelit uppenbarligen haft Whitney Houston och Madonnas tidiga hits i sina Ipods.

Annons:

Än så länge är Agnes röst mer snygg än personlig. Sin lite hesa men innerliga klang hanterar hon allra bäst under tryck som i powerballaden "For love".Och mest hej till publiken blir det i Poppiga "Stranded" och "Now that I found love" som kommer långligga på listorna framöver.

Men bitvis haltar det rejält. Två av spåren, covern "What a feeling" och Elofssons krävande "Let me carry you", känns långt ifrån färdigjobbade och borde inte hamnat på plattan.

Hur som helst är Agnes väl värd allt "puttenutt" hon kan få framöver.

Och skaffar hon sig lite bättre koll på engelskan är det inte uteslutet att den här två-veckorsproduktionen får en lite mer genomjobbad uppföljare.

Agnes: Agnes, betyg: 2

Pop

(Sony/BMG)

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Skivor
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Fler artiklar från Skivor
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post