Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Firefox AK: If I were a melody

Ep:n "What’s that sound" hyllades när den släpptes för ett par år sedan, precis som debutalbumet "Madame, Madame!". Dessa releaser följs nu upp av "If I were a melody". Ända sedan Firefox AK:s (Andrea Kellerman) karriär tog fart och hon äntrade scenerna runtom i landet med endast en elgitarr och iPod har hon flörtat med elektronican.

Ingen stad säger dans/techno/electro lika mycket som Berlin och det är uppenbart att förra årets flytt till den tyska huvudstaden har inspirerat den klassiskt skolade sångerskan. Musiken är mörkare och mer dansorienterad än tidigare. Denna förfinade utveckling hörs i allra högsta grad på låten "Techno tears" och duetten "Winter rose" med maken Rasmus (Tiger Lou).

Annons:
Firefox AK: If I were a melody, betyg 4

Electropop (Razzia/Bonnier Amigo)

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Skivor
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Fler artiklar från Skivor
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post