Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Benny Anderssons orkester: Tomten har åkt hem

Förr eller senare gör varje dansband en julskiva och eftersom Benny Andersson och Björn Ulvaeus och alla deras projekt redan i sig är så folkhemskt gemytliga är det egentligen märkligt att Benny Andersons orkester dröjt mer än ett årtionde med sin.

Beklagligt nog förefaller den här skivan vara ett hastverk presterat mer för sakens skull än med någon verklig inlevelse. Det är ”Mössens julafton” och Schuberts militärmarsch och allt är proffsigt förpackade skyltningspaket utan innehåll. Inte ens de två nyskrivna sångerna – det långdansstampiga titelspåret och ateistpsalmförsöket ”Vinterhamn” – är mer än papperspynt.

Annons:
Benny Anderssons orkester

Album: Tomten har åkt hem (Mono Music/Universal)

Genre: Dansband

Betyg: 1

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Skivor
  • Nöje
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Fler artiklar från Skivor
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post