Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Boliden och Vostok Nafta på finlista

STOCKHOLM
Toppdelad
Gruvkoncernen Boliden och oljebolaget Vostok Nafta kommer att ta plats i OMXS30-index, som omfattar de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen, under andra halvåret, enligt en preliminär aktielista från OMX.

Gruv- och smältverkskoncernen Boliden och Vostok Nafta, som investerar i oljetillgångar, kommer att ta plats i OMXS30-index, som omfattar de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen, under andra halvåret i år, enligt en preliminär aktielista från OMX.

De ersätter fastighetsbolaget Fabege och Skandias ägare Old Mutual, som får lämna finrummet.

Annons:

Den definitiva listan med aktierna i OMXS30 publiceras den 27 juni.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Ekonomi
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post