Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Börsstopp i Vostok Gas

Stockholm
Toppdelad
Handeln med aktierna i Vostok Gas stoppades tillfälligt på Stockholmsbörsen i dag på grund av bristfällig information om handeln. Drygt en halv timme efter det att handeln hade återupptagits stod aktien på minus 94 procent.

Handeln med aktierna i Vostok Gas stoppades i dag på Stockholmsbörsen på grund av bristfällig information om handeln. Från och med i dag handlas Vostok Gas-aktien utan rätt till inlösendepåbevis.

Handeln med aktierna återupptogs klockan 13, enligt ett pressmeddelande från Stockholmsbörsen. Drygt en halv timme efter det att handeln hade återupptagits stod Vostok Gas aktie på minus 94 procent. På ett år har aktien dalat med 99,1 procent.

Annons:

Vostok Gas verksamhet består i huvudsak av ägande i ryska gasjätten Gazprom.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post