Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Volkswagen ökar försäljningen

Volkswagen ökar försäljningen
BILD: Rick Bowmer SCANPIX

Den tyska fordonstillverkaren Volkswagen (VW) står stabilt i eurokrisen. Under årets första sju månader levererade bolaget nära 3,3 miljoner personbilar världen över, motsvarande en ökning med 10,4 procent jämfört med i fjol. I Europa steg leveranserna med 2,5 procent till nära 1,1 miljoner bilar.

I Sverige levererade Volkswagen 24 698 bilar mellan januari och juli, vilket var 6,5 procent fler än motsvarande period förra året.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Ekonomi
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post