Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Polisen förstärker i Rosengård

Polisen förstärker i Rosengård
Rosengård dagen efter kravallerna. Shell bensinstation håller stängt efter skadegörelsen under upploppen.BILD: Drago Prvulovic/SCANPIX

Polisen fruktar att oroligheterna i Rosengård kommer att fortsätta under helgen och de ska förstärka sina resurser med poliser från andra distrikt i Skåne och Västra Götaland. De ska även låna specialfordon från Köpenhamnspolisen som gör det möjligt att få undan eventuella barrikader.

Oroligheterna startade i onsdags och natten till fredagen var den hittills våldsammaste med många anlagda bränder och omfattande skadegörelse.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Skåne
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post