Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Mansbrist på danska sexklubbar

KÖPENHAMN
Toppdelad
Många unga kvinnor vill ha sex på de danska swingersklubbarna, men där är det brist på unga män.
Mansbrist på danska sexklubbar
Många unga kvinnor vill ha sex på swingersklubbar i Danmark, men där råder brist på unga män.BILD: http://www.flickr.com/photos/53234844@N00/

Singelmän i åldern 20-35 år är eftertraktade på swingersklubbarna i Danmark, enligt tidningen MetroXpress. Tvärtemot trenden de senaste åren har klubbarna nämligen problem med att locka män till det ökande antal kvinnor som söker sig dit.

— Folk tror det inte, men det är faktiskt ett stort problem, säger Henning Moosman, som äger en swingersklubb i Köpenhamn, till MetroXpress.

Annons:

— Det är flera dagar som unga kvinnor i åldern 20-23 år kommer till klubben, men tvingas gå hem med oförrättat ärende eftersom de inte kan hitta någon de vill ha sex med, fortsätter han.

Jesper Christensen, som driver en samlingssida för swingersklubbar i Danmark, har liknande erfarenheter.

— Det är många klubbar som upplever att de besöks av många singelkvinnor men alltför få singelmän, säger han till MetroXress.

Han tror att en förklaring kan vara att samkönat sex är känsligare bland män.

— Sex med flera partners av båda kön är mycket mindre tabubelagt hos kvinnorna.

Den här veckan pågår "Swingers week" i Danmark, då en lång rad swingersklubbar i hela landet har öppet hus med fri entré. I vissa av klubbarna håller medlemmarna föredrag och swingersmiljön.

Inga sexuella aktiviteter kommer att pågå när det är öppet hus, uppger arrangörerna. HD

Swinging

Swinging innebär att delta i sexuella aktiviteter där fler än en partner är inblandade. Någon som deltar i swinging kallas swinger.

Ofta innebär swinging att andra sexuella läggningar än heterosexualla är vanliga och vissa anser att swinging är en möjlighet att leva ut bisexuella sidor.

På swingersklubbar träffas människor för att umgås och ha sex. Klubbar finns över hela världen och i flera svenska städer. För att kunna delta i en swingersklubb krävs oftast att man är medlem i klubben.

Källa: Wikipedia

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Skåne
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post