Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Ljungberg tränar med Halmia

Stockholm
Toppdelad
Seattle-proffset Fredrik Ljungberg är tillbaka hemma i Halmstad och spelar fotboll — med Halmia. "Kul att få röra en boll igen", sade en glad Ljungberg efter träningen på tisdagskvällen.

Seattle-proffset Fredrik Ljungberg är tillbaka hemma i Halmstad och spelar fotboll — med Halmia.

— Kul att få röra en boll igen, sade en glad Ljungberg till Hallandsposten efter träningen på tisdagskvällen.

Annons:

De som såg division 2-lagets tisdagsträning blev nog minst sagt överraskade. Ljungberg, som haft stora skadeproblem och inte spelat någon match sedan EM-förlusten mot Ryssland i somras, var med på träningen.

Ljungberg opererades i höften strax före jul, något som kan göra att han missar Seattles premiär mot New York den 19 mars. Men Ljungberg är hoppfull:

— Jag ligger långt före tidsschemat eftersom det normalt sett ska ta fyra månader innan jag är helt frisk. Därför gäller det naturligtvis att hålla igen och inte köra på för hårt så att det slår tillbaka, säger Ljungberg till tidningen.

Anledningarna till att det blev ett träningspass med Halmia och inte hans gamla klubb Halmstad är flera. Dels är Halmstad just nu på läger i Spanien och dels har Ljungberg flera gamla kompisar i Halmia:

— Eftersom jag känner både Abbe (Hintsa), Peter (tränare Lindau) och några andra i laget och har följt Halmia en del tyckte jag att det kunde vara kul, säger Ljungberg som verkar längta till Seattle dit han återvänder om två veckor:

— Där ska tydligen vara tio grader nu — lite bättre än här, säger han.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post