Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Chibsah avstängd mot Mjällby

Chibsah avstängd mot Mjällby
BILD: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX SCANPIX

Djurgårdens Yussuf Chibsah blir avstängd från fredagens allsvenska match mot Mjällby. Det har Fotbollförbundets disciplinnämnd beslutat.

I matchen mot Sundsvall den 8 april utvisade domaren Daniel Stålhammar felaktigt Marc Pedersen för en förseelse som Chibsah gjort. Disciplinnämnden upphävde Pedersens automatiska avstängning och domaren lämnade i stället in en anmälan om Chibsah.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post