Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

ÄFF vill sätta full fart framåt

fotboll
Toppdelad
Käftsmällen mot Brommapojkarna är glömd, nu laddar Ängelholms FF för revansch mot Degerfors. "Vi måste få fart på vårt anfallsspel", säger tränaren ÄFF-tränaren Joakim Persson.
ÄFF vill sätta full fart framåt
Joakim Persson.BILD: Sonny Thoresen HD/NST

0–4 mot Brommapojkarna förra helgen fick Joakim Persson att säga "jag har aldrig skämts så mycket", men med lite distans är han inte riktigt lika kritisk.

– Det var kanske inte fullt så illa, vi hade perioder i matchen som var helt okej, säger han. Men det var ändå lite slött och vi måste upp ett par snäpp nu.

Framför allt är det anfallsspelet som tränare Persson önskar få fart på.

– Det är lite för många matcher som har sett likadana ut, vi har varit stabila men inte skapat så mycket mer än motståndarna. Det känns som att vi tvivlar i stället för att våga ösa på framåt.

Under söndagen gästas Ängelholm av Degerfors, som ligger på 13:e plats.

– De spelar ganska småtrevlig fotboll och jag tycker att de har haft lite oflyt på slutet. De är bättre än tabellen visar och vi kommer garanterat inte att få någonting gratis, säger Joakim Persson.

Är startelvan klar?

– Ja, men den här gången håller jag på den. Den kanske innehåller ett par överraskningsmoment.

Klart är att Gabriel Ucar, Tobias Johansson, Joakim Alriksson, Andreas Karlsson, Michael Babier och Zeyn S-Latef missar matchen på grund av skador. Björn Westerblad är däremot tillbaka och ryggskadade Marcus Lindberg har lämnat klartecken till att inleda på bänken.

Annons:
Annons:
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post