Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Sofia Arvidsson klar för kvartsfinal

Tennis
Toppdelad

Sofia Arvidsson fortsätter att spela stor tennis. På onsdagen slog hon ut hemmahoppet Arantxa Rus i nederländska 's-Hertogenbosch med 6—4, 6—1. Därmed är hon framme i kvartsfinal där hon möter polskan Urszula Radwanska.

Sofia Arvidsson klar för kvartsfinal
BILD: Peter Dejong SCANPIX

De möttes i kvarten i Bryssel tidigare i våras och då vann Arvidssson i två raka set.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
Relaterat
Arvidsson skrällde mot Jankovic

Arvidsson skrällde mot Jankovic

blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post