Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Lochte och Phelps vidare

Lochte och Phelps vidare
BILD: Mark J. Terrill SCANPIX

De senaste årens stora simkung Michael Phelps fick det tufft i det amerikanska OS-kvalet i simning som inleddes natten till tisdagen, svensk tid. Regerande världsmästaren på 400 meter medley, Ryan Lochte, vann kvalet på distansen före världsrekordinnehavaren Phelps. Lochtes segertid 4.07,06 och Phelps 4.07,89 var de snabbaste tiderna i världen i år. Båda blev där med uttagna till OS på 400 medley. De två främsta i varje distans får en OS-biljett.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post