Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Lemaitre utmanar jamaicanerna

Lemaitre utmanar jamaicanerna
BILD: David Davies SCANPIX

Fransmannen Christophe Lemaitre visade på lördagen att han inte tänker släppa OS-medaljerna till Jamaica utan kamp i sprintloppen. Lemaitre vann 200 meter på Diamond League-galan i London på 19,91 och tog sig in som världstrea hittills i år. Nederländaren Churandy Martina sprang också under 20 sekunder, för hans del för andra gången i år. Martina hade 19,95.

På damernas 100 meter häck förlorade Sally Pearson överraskande. Australiern har gjort fem av de sex snabbaste loppen i år, men hennes 12,57 på lördagen räckte bara till en andraplats bakom amerikanskan Kellie Wells som vann på 12,57.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post