Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

BoIS avgjorde sent

fotboll
Toppdelad

Landskrona BoIS hemmaslog Brage med 1–0. Tacka unge backen Philip Andersson för det, han avgjorde nämligen med bara ett par minuter kvar att spela.

BoIS avgjorde sent
Philip Andersson.BILD: Tobias Andersson HD/NST

Landskrona BoIS hemmamatch mot Brage tog fart efter paus sedan den första halvleken varit seg och händelsefattig. BoIS skapade en handfull chanser, unge Mathias Andersson var på spelhumör en av ljusglimtarna i hemmalaget. Han låg bakom en hel del i det offensiva spelet.

BoIS utdelning skulle komma, fullt rättvist, men den dröjde till 88:e matchminuten. Då slog mittbacken Philip Andersson till när han nickade in 1–0 och fastställde slutresultatet på Landskrona IP. Andersson avgjorde även hemmamatchen mot Ljungskile på ett liknande sätt tidigare under säsongen.

Annons:

Den här gången var det Linus R Olsson som nickskarvade en hörna till Philip Andersson som dök upp på bortre stolpen och fixade tre poäng till sitt BoIS.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
Relaterat
Hammarby hänger på toppen

Hammarby hänger på toppen

Vilken mardröm, ÄFF

Vilken mardröm, ÄFF

blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post