Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Mästarna värvar amerikanskt

Mästarna värvar amerikanskt
BILD: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX SCANPIX

Svenska mästarna, Telge basket, värvar amerikanskt — Angel Robinson och Devona Allgood — för säsongen 2012/2013. Robinson är pointguard och Allgood spelar forward eller center. Tanken är att de ska ersätta förra säsongens framgångsrika amerikanska spelare: Brittney Thomas och LaTangela Atkinson.

"Angel och Devona är precis de spelartyper vi letat efter", säger Telges coach, Bill Magarity, i ett pressmeddelande.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post