Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Alshammar har blivit mamma

Alshammar har blivit mamma
BILD: ANDERS WIKLUND / SCANPIX SCANPIX

Simstjärnan Therese Alshammar har blivit mamma till en pojke. I förra veckan födde hon sitt första barn.

— Det känns bra naturligtvis, säger pappan Johan Wallberg till expressen.se.

Annons:

Alshammar, 35, avslöjade i februari att hon skulle bli mamma, men att hon planerar att fortsätta sin framgångsrika simkarriär.

— Jag hoppas att jag ska kunna simma världscupen till hösten. Det känns som en bra tävling att starta med. Jag har fortfarande en längtan till att simma snabbast i världen igen, sade hon då till Dagens Nyheter.

Alshammar vann VM-guld 2012 men fick sin dröm om ett OS-guld i London krossad av ett diskbråck i nacken. Alshammar och hennes tränare och pojkvän Johan Wallberg flyttade i vintras tillbaka till Sverige.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post