Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Omark och Harju till Jokerit

Omark och Harju till Jokerit
BILD: Malin Hoelstad / SvD / TT SCANPIX

Linus Omark och Johan Harju återförenas — i finländska Jokerit. De spelade tidigare i samma kedja i Luleå och har skrivit på för två år, skriver Jokerit på sin webbplats.

27-åringarna, som också spelat hockey tillsammans i Dynamo Moskva, kommer närmast från Luleå (Omark) och Brynäs (Harju). Harju säger till Gävletidningarna att han lämnar SHL-klubben på grund av för lite istid.

Annons:

"Omark är en oerhört skicklig spelare som tar med sig sin spetskompetens till laget. Harju använder fysiken till sin fördel, har ett utmärkt skott och går direkt på mål", säger general managern Jari Kurri på Jokerits webbplats.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post